Διοίκηση ΠΕΑΚΙ: “Είμαστε έκπληκτοι, όπως κι όλη η πόλη!” (pics)

Ανακοίνωση, με την οποία ψέγει την ΕΠΟ για τη μεταφορά του αγώνα Κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο, εξέδωσε σήμερα (16/2) η διοίκηση του σταδίου των "Ζωσιμάδων"

Η Επιτροπή Διοίκησης του σταδίου των Ιωαννίνων “Ζωσιμάδες”, που χρησιμοποιεί ως έδρα ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεν δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον πρώτο αγώνα των “μπλε” για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο (18/2, 15:00) λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των Ιωαννίνων. Αντιθέτως, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ψέγει την απόφαση της διοργανώτριας, κατηγορώντας την ότι δεν έλεγξε ως όφειλε την κατάσταση των “Ζωσιμάδων”, που είναι καλή. 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ αναφέρει:

“Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ είναι έκπληκτη, όπως και όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης, αλλά και της χώρας, για τη μεταφορά της έδρας του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό (εξ αναβολής από τις 11/2) στο Αγρίνιο.

Χωρίς καν να έχει γίνει κατόπτευση του αγωνιστικού χώρου των «Ζωσιμάδων», το ματς μεταφέρθηκε σε άλλο γήπεδο.

Μόνο, ορατά τουλάχιστον «επιχειρήματα», ήταν φήμες και δημοσιεύματα από την Τρίτη 16/2 το πρωί, που ανέφεραν ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο, λόγω κακοκαιρίας.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε επίσημα και με αποδείξεις, πως σήμερα Τρίτη 16/2/2021, δυο 24ωρα πριν τη διεξαγωγή του εξ αναβολής αγώνα και με τη θερμοκρασία στην πόλη των Ιωαννίνων από το πρωί να βρίσκεται κάτω από το μηδέν, ο χλοοτάπητας του γηπέδου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, η οποία επιτρέπει άνετα τη διεξαγωγή του αγώνα, υπό αυτές τις συνθήκες. Σε κανένα γήπεδο της Ευρώπης, ακόμα και σε περιοχές που επικρατούν χαμηλότερες θερμοκρασίες, δεν έχει αναβληθεί ή μεταφερθεί αγώνας υπό αυτές τις συνθήκες.

Τα συνεργεία του ΠΕΑΚΙ, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, εργάζονται εδώ και μέρες για την προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου.

Σημειώνουμε το προφανές (δυστυχώς, εδώ που φτάσαμε), ότι στην πόλη των Ιωαννίνων επικρατούν πολύ πιο ήπιες καιρικές συνθήκες από την κακοκαιρία «Μήδεια», από ό,τι σε άλλες περιοχές της χώρας. Οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, αλλά ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι στην ίδια και καλύτερη κατάσταση από το 80% των αγωνιστικών χώρων της σούπερ λίγκας.

Σήμερα, 16/2/2021, ούτε βρέχει, ούτε χιονίζει στην περιοχή και το γήπεδο είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού, αναμένονται ίδιες συνθήκες τις επόμενες μέρες.

Κάθε κριτική είναι καλοδεχούμενη. Τα προβλήματα είναι δεδομένα και εγνωσμένα, αλλά με συνεργασία και δουλειά μπορούν να περιοριστούν ή και να εξαλειφθούν. Τουλάχιστον όμως, αυτή η κριτική ας γίνεται με βάση αληθινά γεγονότα και όχι σε εικασίες και συμπεράσματα που δεν έχουν βάση. Δυστυχώς, διαπιστώνουμε ότι με βάση τις εικασίες και τα λανθασμένα συμπεράσματα, η διοργανώτρια αρχή λαμβάνει αποφάσεις που δεν απηχούν ούτε στο ελάχιστο τις πραγματικές συνθήκες. Δυστυχώς, αντί για το παιχνίδι που παίζεται στον αγωνιστικό χώρο, βλέπουμε ένα «παιχνίδι» που παίζεται τελικά σε βάρος της πόλης των Ιωαννίνων”.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που δείχνουν την κατάσταση του γηπέδου:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.