Επέστρεψε στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Τσάβι Ρόκα

Λίγους μήνες μετά την απομάκρυνση του από τον Παναθηναϊκό, ο Τσάβι Ρόκα βρήκε την επόμενη του επαγγελματική στέγη στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Λίγους μήνες μετά την απομάκρυνση του από τον Παναθηναϊκό, ο Τσάβι Ρόκα βρήκε την επόμενη του επαγγελματική στέγη. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής συμφώνησε με την ΑΕΚ Λάρνακας και θα εργαστεί εκ νέου στον κυπριακό σύλλογο με τον οποίο πανηγύρισε στο παρελθόν την κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου. 

Η σχετική ανακοίνωση:

“H Aθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ομάδα μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Τσάβι Ρόκα επιστρέφει στην οικογένεια της ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια, για τη δεύτερη του θητεία. Είχε προηγηθεί η επιτυχημένη τετραετής του παρουσία, κατά την διάρκεια της οποίας η ομάδα μας τερμάτισε τρεις φορές στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και πάλι και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στην δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του Τσάβι Ρόκα, που θα πραγματοποιηθεί με την κάθοδο του στην Κύπρο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.