Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο άτυχος Σωτήρης Λεοντίου (vid)

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2007 το ντέρμπι των "αιωνίων" στην πρεμιέρα έμεινε στην ιστορία για τον σοβαρό τραυματισμό του Σωτήρη Λεοντίου σε μια εναέρια διεκδίκηση με τον Λούα Λούα και το άτσαλο πάτημα του νεαρού μέσου του "τριφυλλιού". Προσοχή, σκληρές εικόνες.

Πρώτο ματς στη σεζόν για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τους πράσινους να (επανα)χρησιμοποιούν ως έδρα τη Λεωφόρο. Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά ματς από δύο ανέτοιμες ομάδες το 0-0 χαρακτήρισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ωστόσο εκείνο το παιχνίδι έμεινε στην ιστορία για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Σωτήρη Λεοντίου ο οποίος δυσκολεύτηκε πολύ να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ήταν μια ανύποπτη φάση σε μια εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον Λούα Λούα ο οποίος πήγε με πολλή φόρα και δύναμη σε αυτήν, έτσι ο Λεοντίου έχασε την ισορροπία του στον αέρα και προσγειώθηκε πολύ άτσαλα στο πόδι του. Έξι ρήξεις στο ίδιο γόνατο δε θα του επέτρεπαν ποτέ να αγωνιστεί στα υψηλά στάνταρ που έθετε στα 23 του χρόνια.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας προσπάθησε για το restart, δόθηκε δανεικός, έπαιξε σε κάποιες ομάδες, αλλά ουσιαστικά δεν έκανε ποτέ την καριέρα για την οποία πολλοί ήταν σίγουροι ότι θα έκανε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.