Αρης: Προετοιμασία για Παναιτωλικό με απουσίες

Ο προπονητής του Αρη, Ακης Μάντζιος γνωρίζει από τώρα ποιους παίκτες δεν μπορεί να βάλει στα σχέδιά του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό

Η προετοιμασία του Αρη για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό άρχισε με τον Ακη Μάντζιο να γνωρίζει από τώρα για τις δεδομένες απουσίες που έχει να διαχειριστεί για αυτό το παιχνίδι. 

Πιο συγκεκριμένα, Μαντσίνι και Ματέο Γκαρσία είναι τραυματίες. Αλλωστε, δεν ήταν διαθέσιμοι και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. 

Ο Μαντσίνι (και ο Αργεντινός δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό) έκανε και αυτός ατομικό πρόγραμμα και μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάστασή του. 

Από την άλλη, Τζέγκο και Ιωάννου έχουν δηλωθεί να εκτίσουν σε αυτό το παιχνίδι την ποινή της μιας αγωνιστικής μιας και έχουν συμπληρώσει κάρτες. 

Η επίσημη ενημέρωση του Αρη αναφέρει τα εξής

“Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο «Δασυγένειο» για προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/02, 15:00), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (δύναμη κορμού στο γυμναστήριο και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο).

Οι Ματέο Γκαρσία, Χαβιέ Ματίγια και Ντάνιελ Μαντσίνι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους οι Τζέιμς Τζέγκο και Νικόλας Ιωάννου (αμφότεροι συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες).

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.