Αποφασισμένος για ενίσχυση του ρόστερ

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να είναι αποφασισμένος να ενισχύσει το ρόστερ του ΠΑΟΚ τον προσεχή Ιανουάριο, προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να είναι αποφασισμένος να ενισχύσει το ρόστερ του ΠΑΟΚ τον προσεχή Ιανουάριο, προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με δημοσιεύμαα, ο ισχυρός άνδρας του “Δικέφαλου” του Βορρά έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του στην “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ να προχωρήσει κανονικά ο μετεγγραφικός σχεδιασμός και να ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές με τους υποψήφιους στόχους, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. 

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε συνάντηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, στον οποίο εξέφρασε τη δυσφορία του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, κυρίως μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη ΜΠΑΤΕ στο γήπεδο της Τούμπας για το Europa League. Ο Ρουμάνος τεχνικός υπογράμμισε πως η εικόνα της ομάδας θα αλλάξει άμεσα, ενώ μαζί συζήτησαν για την ανάγκη να υπάρξει ενίσχυση του ρόστερ τον προσεχή Ιανουάριο. 

Την ίδια στιγμή, σε πρώτο πλάνο αναμένεται να μπουν τα θέματα των ανανεώσεων. Ήδη, ο Φερνάντο Βαρέλα φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο τουρκικής ομάδας, η οποία θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία μαζί του, καθώς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Παράλληλα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ περιμένουν και προτάσεις για την παραχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ορισμένων ευρωπαϊκών ομάδων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.