Παναθηναϊκός: Θέλει να πουλήσει άμεσα τον Μεντόζα η Αμιάν

Αν και ο Στίβεν Μεντόζα, ο οποίος έφτασε μια... ανάσα από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, παραμένει στόχος των Πράσινων για το καλοκαίρι, η Αμιάν προσπαθεί να τον πουλήσει άμεσα, προκειμένου να αποκομίσει ένα μικρό όφελος. 

Στίβεν Μεντόζα, ο οποίος έφτασε μια… ανάσα από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, παραμένει στόχος των Πράσινων για το καλοκαίρι, ωστόσο η Αμιάν προσπαθεί να τον πουλήσει άμεσα, προκειμένου να αποκομίσει ένα μικρό όφελος. 

Ο παίκτης μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και υπάρχουν ακόμα κάποιες “αγορές” ανοικτές, στις οποίες “ποντάρει” η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου για την πώληση του Κολομβιανού εξτρέμ. 

Σε… αναμονή βρίσκεται και ο προπονητής της Αμιάν, Οσβάλντ Τανσό, ο οποίος δήλωσε για το θέμα: 

«Πρέπει να δω τον πρόεδρο και να με ενημερώσει τι θα κάνουμε. Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει παντού, υπάρχουν ακόμα ανοιχτές αγορές. Το πλάνο της ομάδας ήταν να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή. Από ένα σημείο και μετά πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε μαζί του και η διοίκηση θα δώσει την απάντηση.

Για μένα, εφόσον ο Μεντόζα ανήκει στο ρόστερ μας και αν έχω το δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσω, θα τον υπολογίζω. Αλλά εάν η διοίκηση μου ζητήσει να μην το κάνω, θα το σεβαστώ.

Η διοίκηση με τον Μεντόζα ας βρουν την κατάλληλη λύση. Ο Μεντόζα είναι συγκεντρωμένος και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, είναι πολύτιμη μονάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.