ΑΕΚ: Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να είναι δίκαιος

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε στους παίκτες της ΑΕΚ πως θέλει να είναι δίκαιος μαζί τους, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε στους παίκτες της ΑΕΚ πως θέλει να είναι δίκαιος μαζί τους, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Εμάνουελ Ινσούα. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός της Ένωσης προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, μετά την εντός έδρας ήττα 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αρχικά, ο Χιμένεθ τόνισε στους παίκτες του: “Θέλω να ξέρετε πως όλοι μας κάνουμε λάθη. Και εγώ είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη και πολλές φορές λειτουργώ με φόρτιση και εν θερμώ. Να ξέρετε πως δεν έχω κάτι με κανέναν. Θέλω να είμαι πάντα δίκαιος και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Σας υπολογίζω όλους το ίδιο, σας βλέπω όλους το ίδιο και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν”.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός είπε στον Ινσούσα: “Δεν έγινες αλλαγή για το πέναλτι το οποίο έκανες. Όλοι κάνουν λάθη. Έγινες αλλαγή για λόγους τακτικής. Δεν ήσουν καλός, όπως και πολλοί δεν ήταν καλοί σε αυτό το ματς. Όλοι κάναμε λάθη. Πρέπει να τα βλέπουμε και να διορθώνουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.