Ολυμπιακός: Πρώτα Περιστέρι, μετά Σωκράτης!

Η επιτυχία στο ματς με τον Ατρόμητο είναι προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Πρόκειται για μια έδρα στην οποία οι “ερυθρόλευκοι” έχουν λαχταρήσει τα τελευταία δύο χρόνια με νίκες στο παρά πέντε! Είναι μια ομάδα που παραδοσιακά κοιτάζει στα μάτια τους μεγάλους και πολλές φορές φτάνει το μπόι τους. Βρισκόμαστε λίγα 24ωρα πριν από ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι, αυτό με τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” (27/01, 19.30, NS1HD). Χρειάζονται και άλλοι λόγοι για να καταλάβουμε πως το μυαλό όλων στον οργανισμό του Ολυμπιακού είναι αφιερωμένο στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (15.00, NS1HD) σε λίγες ώρες;

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, όπως διαβάσατε το Σάββατο το απόγευμα στο novasports.gr, αλλά σαφής προτεραιότητα είναι η αγωνιστική εικόνα και το αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Ο Πέδρο Μαρτίνς το έκανε σαφές προς τους ποδοσφαιριστές του και περιμένει να εισπράξει ανάλογα μηνύματα στον αγωνιστικό χώρο.

Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα, ο Πορτογάλος τεχνικός αλλάζει συνεχώς τις προθέσεις του στις δοκιμές των προπονήσεων και έχει πάντα διαθέσιμα το 4-2-3-1 και το 4-3-3. Αν επιλέξει το πρώτο Οι Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα, Μασούρας, Φορτούνης και Ελ Αραμπί θα είναι πιθανότατα οι αρχικοί έντεκα. Αν επιλέξει το 4-3-3, τότε μπροστά από τους Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκη θα εμφανιστεί η τριπλέτα των Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.