Μαρτίνς: “Στο Περιστέρι αποδείξαμε τη φιλοδοξία μας” (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το ματς με τον Ατρόμητο, την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, τον Μπρούνο, ενώ ήταν λακωνικός για το μεταγραφικό παζάρι.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 18η αγωνιστική της Super League (24/01, 19.30, NS1HD) και ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει την αντικειμενική δυσκολία της αναμέτρησης. Οι Πειραιώτες τις δύο τελευταίες σεζόν επικράτησαν στο Περιστέρι με γκολ στην εκπνοή και ο Πορτογάλος πηγαίνει… υποψιασμένος στην αναμέτρηση. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για την επικείμενη συνάντηση με τον Ατρόμητο του Νταμίρ Κάναντι, λέγοντας πως πρόκειται για μια ομάδα “ποιοτική και οργανωμένη”.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στις αποκλιεστικές του δηλώσεις, αναφέρθηκε στην περσινή απόδραση από το Περιστέρι με γκολ του Αχμέντ Χασάν στο φινάλε, λέγοντας πως ήταν “ένα καθοριστικό παιχνίδι για τις φιλοδοξίες που έτρεφε η ομάδα του για το πρωτάθλημα”. Σε ό,τι αφορά την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πωβς μετά το ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, οι παίκτες του συνεχίζουν πρόγραμμα αποφόρτισης και πως άμεσα αναμένεται η επιστροφή του Μπρούνο στις προπονήσεις. 

ΔΕΙΤΕ ολόκληρη τη συνέντευξη του Πέδρο Μαρτίνς στο VIDEO!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.