ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Το “γλυκό” πόδι του Σικαμπάλα (vid)

Ο Σικαμπάλα δεν έκανε την καριέρα που όλοι περίμεναν στον ΠΑΟΚ, ωστόσο υπήρξαν κάποιες στιγμές που έδειξαν ότι θα μπορούσε! Όπως η δημιουργία των δύο γκολ της νίκης απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Σικαμπάλα ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό “να μάθει στον Ριβάλντο λίγο μπάλα” όπως έλεγε και το ευρηματικό σύνθημα της εξέδρας των οπαδών του ΠΑΟΚ. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι ακριβώς. Ο Αιγύπτιος βιρτουόζος, αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ μόλις 23 φορές πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Ωστόσο υπήρχαν κάποιες στιγμές στο γήπεδο που έδειχναν πως όντως ο τρόπος που χειριζόταν τη μπάλα είχε κάτι το μοναδικό. Όπως σε ένα ματς απέναντι στην ΑΕΚ στις 9 Απριλίου του 2006 που από δύο δικές του ενέργειες προήλθαν τα ισάριθμα γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ.

Αρχικά στο 73′ μια πάσα του στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ είχε ως αποτέλεσμα να επιφέρει το αυτογκόλ του Αλεξόπουλου, ενώ έξι λεπτά αργότερα από ωραίο συνδυασμό και ασίστ του στον Σαλπιγγίδη ήρθε και το 2-0. Η ΑΕΚ μείωσε στο τέλος αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το μοναδικό ντέρμπι στο οποίο MVP ήταν ο Σικαμπάλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.