Bild: H Σάλκε θέλει Ραφίνια!

Σύμφωνα με το γερμανικό μέσο, η Σάλκε επιθυμεί άμεσα την επάνοδο του Ραφίνια στο ρόστερ της!

Ο Ραφίνια δήλωσε πρόσφατα στην κάμερα των καναλιών Novasports πως απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα και τη θητεία του στον Ολυμπιακό, ωστόσο η “Bild” αναφέρει σε ρεπορτάζ της, πως οι “βασιλικοί μπλε” θέλουν να τον επαναφέρουν στο ρόστερ της Σάλκε. Ο Ραφίνια αγωνίστηκε στη Σάλκε για μια πενταετία (2005-10), πριν μεταπηδήσει με επιτυχία στην Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Ραφίνια έχει προβλέψει ρήτρα αποέσμευσης στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, με δικαίωμα να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» τη χειμερινή ή τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως έχει ήδη πραγματοποιηθεί επαφή της Σάλκε με τον Ραφίνια. Ο 35χρονος Βραζιλιάνος τη φετινή σεζόν μετράει δώδεκα εμφανίσεις με τους ερυθρόλευκους στη Super League, έχοντας μοιράσει μία ασίστ.

Η γερμανική ομάδα παλεύει να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία και εκτός του Ραφίνια θέλει να επαναφέρει και άλλους παλιούς παίκτες της, όπως έκανε ήδη με τον Σέαντ Κολάσινατς από την Άρσεναλ, ενώ έχει στο στόχαστρο και τον Κλάας Γιαν Χούντελααρ του Άγιαξ.

Η Σάλκε είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Ραφίνια και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο ο Βραζιλιάνος επέλεξε το παχυλό συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Ολυμπιακός. Μέχρι στιγμής, εκτός του σεναρίου για τη Σάλκε, το όνομα του Ραφίνια έχει εμπλακεί ήδη με επιστροφή στη Βραζιλία, για ενδιαφέρον της Μπενφίκα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.