Παναθηναϊκός: «Πονοκέφαλος ο Μακέντα» γράφουν οι Σέρβοι

Δημοσίευμα στη Σερβία μιλάει για ανακούφιση στον Ερυθρό Αστέρα για την καλοκαιρινή αποτυχία απόκτησης του Φεντερίκο Μακέντα.

Δημοσίευμα στη Σερβία μιλάει για ανακούφιση στον Ερυθρό Αστέρα για την καλοκαιρινή αποτυχία απόκτησης του Φεντερίκο Μακέντα.

Η σερβική ομάδα «φλέρταρε» με τον Ιταλό επιθετικό το καλοκαίρι του 2020, όμως τελικά ο παίκτης ανανέωσε την 1η Σεπτεμβρίου έως το 2023 στους «πράσινους».

Σύμφωνα όμως με το Mozzart Sport, το καλοκαιρινό σίριαλ εξελίχθηκε για τον Παναθηναϊκό από νίκη σε πρόβλημα.

«Λόγω Αστέρα ο Μακέντα υπόγραψε ένα παχυλό συμβόλαιο και εξαφανίστηκε. Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς τον ήθελε, αλλά δεν μπόρεσε να τον πάρει γιατί ο Παναθηναϊκός επέμενε να παραμείνει στην Αθήνα. Τελικά ο Αστέρας αρκέστηκε στον Ντιέγκο Φαλτσινέλι, ένα λιγότερο ηχηρό όνομα. Όμως έξι μήνες μετά, οι ‘’ερυθρόλευκοι’’ μάλλον τα πήγαν καλύτερα, γιατί ο Φαλτσινέλι ικανοποιεί στο Βελιγράδι, ενώ ο Μακέντα φέρεται να είναι στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού», αναφέρει το δημοσίευμα, που γράφει στη συνέχεια για τις αποδοχές του Ιταλού μετά τη νέα συμφωνία με το «τριφύλλι», σε συνδυασμό με τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα, για να καταλήξει: «Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ακούσει προτάσεις, αλλά αυτή τη φορά δεν θα έχει κάποια από το Βελιγράδι. Ο Αστέρας βρήκε αυτό που ήθελε με τον Φαλτσινέλι, με το νέο συμβόλαιο ο Μακέντα είχε την πολυτέλεια να χαλαρώσει και ο Παναθηναϊκός απέκτησε έναν πονοκέφαλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.