Γαλανόπουλος: “Μπαίνουμε φοβισμένοι” (vid)

O Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για τα προβλήματα της ΑΕΚ και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

O Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για τα προβλήματα της ΑΕΚ και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ μιλώντας αποκλειστικά στο Novasports.gr μίλησε για την εικόνα της ομάδας στο τελευταίο ματς και γενικότερα στα ντέρμπι λέγοντας: “Μας πονάει ότι δεν έχουμε κερδίσει ένα ντέρμπι, μας ρίχνει τη ψυχολογία και δυσκολεύει τη συνέχεια. Ο Μανόλο γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και θα βρει τη λύση”.

Διαβάστε επίσης: Επειγόντως restart

Η ΑΕΚ δεν διάγει και την καλύτερη περίοδό της και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα, αλλά και τις εμφανίσεις: “Είναι εμφανές ότι έχουμε πρόβλημα αγωνιστικά, φαίνεται στο γήπεδο, πρέπει να λύσουμε μόνοι μας τα προβλήματα και να αντιδράσουμε. Έχουμε μιλήσει πάρα πολύ. Πρέπει να παρουσιαστούμε εμείς όπως πρέπει πρώτα και μετά να κοιτάξουμε τους υπόλοιπους”.
 

Ένα σύνηθες φαινόμενο της Ένωσης στα φετινά παιχνίδια είναι πως αντιδρά μετά το γκολ που δέχεται από τον κάθε αντίπαλο με τον Γαλανόπουλο να σχολιάζει πως: “Μπαίνουμε φοβισμένοι. Η πίεση που είναι δεδομένη πως θα υπάρχει σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ που κάθε παιχνίδι πρέπει να το κερδίσεις, κάποιες φορές μας απενεργοποιεί στο παιχνίδι και μόλις βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα λύνεται, αλλά πλέον είναι αργά”. 

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κώστα Γαλανόπουλου στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου.

Γαλανόπουλος: “Μπαίνουμε φοβισμένοι” (vid)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.