Καμαρά: “Δουλεύω σκληρά για τον Ολυμπιακό” (vid)

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για τη δοκιμασία με τον Αστέρα Τρίπολης, το δύσκολο πρόγραμμα, αλλά και τη σχέση του με τον Ολυμπιακό!

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί τη “σταθερή αξία” του Ολυμπιακού στη μεσαία γραμμή. Ένας απ΄τους ποδοσφαιριστές που έχουν δεχτεί τη μεγαλύτερη επίδραση απ’ τον Πέδρο Μαρτίνς, καλύπτει διαφορετικά καθήκοντα στο γήπεδο, είτε αφορούν την ανασταλτική, είτε την επιθετική λειτουργία των Πειραιωτών. Λίγο πριν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μαντί Καμαρά μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο. “Δεν κοιτάζω ποτέ τον βαθμολογικό πίνακα, παίζω μόνο για τους τρεις βαθμούς”, τόνισε μεταξύ άλλων ο μέσος απ’ τη Γουινέα, όταν ρωτήθηκε για τη διαφορά που έχει χτίσει ο Ολυμπιακός απ’ τους διώκτες του. 

Η σχέση του με τον Ολυμπιακό είναι μοναδική. Με αφορμή την υπογραφή της επέκτασης του συμβολαίου του, ο Καμαρά τόνισε πως δουλεύει καθημερινά σκληρά για να επιστρέψει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη που του έχουν δείξει οι φίλαθλοι, οι συμπαίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη Καμαρά στο video!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.