Σεμέδο: “Ένιωσα πως την περασμένη χρονιά είχαμε μόνο ένα ρεπό” (vid)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε στο novasports.gr για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την επιστροφή Χασάν, αλλά και το δύσκολο 2020 που μόλις αποχαιρετίσαμε!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο θα είναι ο ένας εκ των δύο κεντρικών αμυντικών του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Κυριακής (03/01, 19.30, NS1HD) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για τη δύσκολη χρονιά που φεύγει, το πρώτο ματς της χρονιάς που τυχαίνει να είναι ντέρμπι, την επιστροφή Χασάν, αλλά και τις πιο σημαντικές στιγμές του 2020. 

Μεταξύ άλλων είπε: “Ήταν δύσκολη χρονιά, ένιωσα πως είχα μόλις ένα ρεπό την περασμένη σεζόν! Δεν είναι παράξενο για εμάς να παίζουμε, είμαστε μεγάλος σύλλογος, είμαστε έτοιμοι κάθε στιγμή! Ο Χασάν είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, δυστυχώς δεν επέστρεψε ακόμα ο Μπρούνο. Ο Ρέμπτσιουκ είναι ένας παίκτης που τον έχω δει να παίζει απέναντι σε σημαντικές ομάδες, θεωρώ πως μπορεί να βοηθήσει πολύ, ελπίζω να έρχεται με όρεξη να βοηθήσει. Από την πλευρά μας θα τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί! Είμαι ευχαριστημένος για τους τίτλους και τις ευρωπαϊκές βραδιές του 2020, ελπίζω να έρθουν καλύτερες στιγμές στη νέα χρονιά!”. 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σεμέδο στο video!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.