Παναθηναϊκός: Βραβεύτηκε ο Μπόλονι στη Ρουμανία!

Ένας από τους βραβευθέντες του Gala που διοργάνωσε η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Ρουμανίας, Gazeta Sporturilor ήταν και ο Λάζλο Μπόλονι. 

Ένας από τους βραβευθέντες του Gala που διοργάνωσε η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Ρουμανίας, Gazeta Sporturilor ήταν και ο Λάζλο Μπόλονι

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πήρε το βραβείο Legenda GSP για την προσφορά του στο ρουμανικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τη διαφήμιση που κάνει στη χώρα μέσω της ενασχόλησης του με την προπονητική σε διάφορες χώρες. 

“Με εκπλήξατε! Δεν το περίμενα, καθώς λείπω χρόνια από την πατρίδα και μου δώσατε ένα πολύ όμορφο βραβείο, το οποίο είναι πολύτιμο για μένα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι στην πατρίδα οι οποίοι εκτιμούν όσα έχω κάνει για το ποδόσφαιρο της Ρουμανίας”, δήλωσε αρχικά ο Λάζλο Μπόλονι για τη βράβευση του και πρόσθεσε:

“Ναι, έχω φύγει από τη Ρουμανία εδώ και τριάντα χρόνια, όμως έχω καταφέρει να διατηρήσω την επαφή μου με όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα και αυτές οι στιγμές, με συγκινούν. Ότι έχω κάνει στο ποδόσφαιρο, το έκανα δίχως απόλαυση ή φιλοδοξία. Το έκανα με δουλειά και ευφυία. Ελπίζω αυτό να μην ενοχλεί κάποιον. Θα παραμείνω σοβαρός και με κατανόηση, ωστόσο την ίδια στιγμή θα είμαι και από αυτούς που κάνουν κάποια αστεία σε διάφορες περιόδους”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.