ΠΑΟΚ: Ελ Καντουρί ο … “εκλεκτός” του κόσμου κόντρα στη Λαμία

Μια - ακόμη - ατομική διάκριση προσέθεσε στο ενεργητικό του ο διεθνής Βελγομαροκινός μέσος του "Δικεφάλου"

Περίοδο εξαιρετικής φόρμας διάγει ο Ομάρ Ελ Καντουρί, όπως φαίνεται – σχεδόν – σε κάθε ματς του ΠΑΟΚ. Έτσι και στην εκτός έδρας αναμέτρηση στη Λαμία ο κόσμος τον επιβράβευσε με τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης (σ.σ. Fans’ Man of the Match). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αουγκούστο για Γκαρσία: “Ο Πάμπλο ήξερε ήδη τον ΠΑΟΚ πολύ καλά”

Μέσα από την καθιερωμένη διαδικτυακή διαδικασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της ο διεθνής Βελγομαροκινός μέσος συγκέντρωσε την πλειοψηφία των προτιμήσεων των φίλων της ομάδας. 

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “Κάθε ομάδα ψάχνει έναν ηγέτη στο γήπεδο. Έναν παίκτη ικανό να διαβάσει σωστά το παιχνίδι, να ελέγξει το ρυθμό, να πάρει πρωτοβουλίες. Με απλά λόγια να κάνει τη σωστή ενέργεια, τη σωστή στιγμή. Αυτό τον ρόλο τη φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ τον έχει επωμιστεί σε μεγάλο βαθμό ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και προσφέρει στον Δικέφαλο ηρεμία και ουσία με το παιχνίδι του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αναμέτρηση στη Λαμία.

Ο Ελ Καντουρί έκανε ένα μεστό παιχνίδι, μοίρασε σωστά τη μπάλα, ενορχήστρωσε την επιθετική λειτουργία του Δικεφάλου και βοήθησε πολύ στη συνοχή των γραμμών. Κορυφαία του στιγμή η εξαιρετική κάθετη στον Ουαγκέ με την οποία… διέλυσε την αντίπαλη άμυνα στη φάση του πρώτου γκολ.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match o μέσος του ΠΑΟΚ συγκέντρωσε το 32,72% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Χρήστος Τζόλης , ο οποίος βρήκε δίχτυα σε μία ακόμα αναμέτρηση και το βάθρο συμπλήρωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή και σφράγισε τη νίκη με ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ, σκοράροντας για πρώτη φορά η φετινή σεζόν“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.