Βόλος-ΟΦΗ 1-4: Ξέσπασε κι επέστρεψε στις νίκες (vid)

Ο ΟΦΗ στην καλύτερη του φετινή εμφάνιση πέρασε νικηφόρα από το Βόλο με σκορ 4-1. Οι γηπεδούχοι παρότι έμειναν με δέκα από το 30ο λεπτό κατάφεραν να μείνουν στο ματς μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο Βόλο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΟΦΗ, που αναζητούσε κόντρα στους αήττητους στα τελευταία πέντε ματς γηπεδούχους, την επιστροφή στις νίκες. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους σημαντική στιγμή στο ματς με τον Μαρτίνες πριν καλά καλά συμπληρωθούν τα πρώτα δύο λεπτά, όμως το δυνατό σουτ του Αργεντινού στην κίνηση σταμάτησε πάνω στον Σωτηρίου. 
Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από την αρχή με τον Στούρτζεον να δοκιμάζει το βαθμό ετοιμότητας του Γκαραβέλη με σουτ εκτός περιοχής και ο Δουβίκας με εντυπωσιακό ψαλίδι να δίνει φάση για εντυπωσιακό highlight.

Η φάση του 30ου λεπτού ήταν αυτή που άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις αναλογίες του αγώνα. Ο Σάντσες ανέτρεψε τον Σαρδινέρο που έφευγε μόνος του απέναντι στον Γκαραβέλη και αποβλήθηκε. 
Ο ντε Γκούζμαν που ήταν ο κινητήριος μοχλός των Κρητικών, ήταν κι εκείνος που βρήκε τον τρόπο να τους βάλει μπροστά στο σκορ, εκμεταλλευόμενος ελλειματική συμπεριφορά της άμυνας των γηπεδούχων και την ασίστ του Νέιρα. Ο Ολλανδός πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του ΟΦΗ, στέλνοντας σαφές μήνυμα για το ρόλο που μπορεί να επιτελέσει στην ομάδα του Γιώργου Σίμου. 

Δείτε το πρώτο τέρμα του ντε Γκουζμάν με τη φανέλα του ΟΦΗ

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Βόλο να βγάζει ενέργεια και να ψάχνει το τέρμα της ισοφάρισης. Παρότι οι γηπεδούχοι είχαν αριθμητικό μειονέκτημα κατάφεραν να μείνουν ανταγωνιστικοί βγάζοντας απειλές για την εστία του Σωτηρίου με τους Ίκερ, Περέα, Δουβίκα. Ο Βόλος έβγαλε απειλές, ο ΟΦΗ όμως ήταν αυτός που βρήκε το γκολ. Μπορεί το πρώτο του Σαρδινέρο να ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ, ο έλεγχος στο δεύτερο που πέτυχε στο 79ο λεπτό έδειξε ότι το δεύτερο ήταν κανονικό. 

Δείτε το γκολ του Σαρδινέρο για το 2-0 

Οι γηπεδούχοι σε ακόμη μία περίπτωση έβγαλαν αντίδραση μειώνοντας με κεφαλιά του Δημόπουλου δύο λεπτά αργότερα (δείτε το εδώ), όμως οι Κρητικοί πέτυχαν ακόμη δύο γκολ. Το πρώτο στο 86ο με πέναλτι του Νέιρα και το δεύτερο με τον Στούρτζεον στην αντεπίθεση στην εκπνοή του 90λεπτου. 

Δείτε το τέταρτο γκολ των Κρητικών 

Το τελικό 4-1 αποτελεί τεράστια τόνωση της ψυχολογίας των φιλοξενούμενων που επέστρεψαν στις νίκες, δεν περιγράφει ωστόσο με ακρίβεια την προσπάθεια των γηπεδούχων που ακόμη και με αριθμητικό μειονέκτημα κατάφεραν να μείνουν στο ματς μέχρι το τελευταίο του στάδιο. 

Βόλος: Γκαραβέλης – Ίκερ, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι – Κιάκος, Μπαριέντος – Περέα, Μαρτίνες, Ουάρντα – Δουβίκας (4-2-3-1)
ΟΦΗ: Σωτηρίου – Ουές, Διαμάντης, Γιαννούλης, Κοροβέσης – Μεγιάδο, ντε Γκουζμάν – Στούρτζεον, Νέιρα, Γρίβας – Σαρδινέρο (4-2-3-1)

Κόκκινες Κάρτες: Σάντσες (30′)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.