Ολυμπιακός: Στην Ολλανδία βλέπουν Nova και Μπρούμα!

Viral έγιναν στην Ολλανδία οι προσπάθειες του Μπρούμα στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, μέσα από τα highlights των καναλιών Novasports!

Ο Αρμίντο Μπρούμα ήταν ένας εκ των διακριθέντων του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο και στη νίκη 2-0 επί του ΟΦΗ για την όγδοοη αγωνιστική της Super League. Ο Πορτογάλος μέσος είχε αρκετές τεχνικές εξάρσεις κατά τη διάρκεια κυρίως του πρώτου μέρους, δείχνοντας πως μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ στη συνέχεια της σεζόν. Δεν ήταν τυχαία και η αναφορά του Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του ματς στην κάμερα των καναλιών Novasports, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναφέρει πως ο Μπρούμα έδωσε μια πινελιά που έλειπε μέχρι στιγμής απ’ τον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε πως ο Μπρούμα αγωνίζεται ως δανεικός απ’ την Αϊντχόφεν κι έτσι από την Ολλανδία παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του στον Ολυμπιακό. Έτσι μετά το ματς στο Ηράκλειο, στο οποίο ο Μπρούμα ξεκίνησε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, η ιστοσελίδα “Edihovens Dagblad” του αφιέρωσε εκτενές άρθρο. Μάλιστα ο συντάκτης υπογράμμισε τις ατομικές ενέργειες του που ταλαιπώρησαν τους αμυντικούς του ΟΦΗ, με τη βοήθεια του video των καναλιών Novasports, το οποίος ταξίδεψε αρκετά στα social media της Ολλανδίας εξαιτίας του Μπρούμα.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά μέσα απ’ το novasports.gr, ο Μπρούμα είναι ένας παίκτης με μεγάλη φιλοδοξία και ταλέντο και είναι φυσικό να έχει αρκετούς θαυμαστές, όχι μόνο στην Αϊντχόφεν, αλλά και σε ολόκληρη την Ολλανδία και φυσικά στην πατρίδα του, την Πορτογαλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.