O “Batman” Απολλωνιστής Γιώργος Νάσιος ήταν στα Πουλέν! (vid)

Ο ιδιοκτήτης του θρυλικού bar "Batman" στον Νέο Κόσμο ήταν καλεσμένος στα Πουλέν LIVE και θυμήθηκε ιστορίες οπαδικής τρέλας για τον Απόλλωνα, τον Ντέμη Νικολαΐδη που λάτρευε τον Λούκι Λουκ και όχι μόνο!

Ο Γιώγος Νάσιος, είναι ο ιδιοκτήτης του θρυλικού bar “Batman” στο Νέο Κόσμο. Ένα στέκι διαχρονικό το οποίο έχει ως βασικό του χαρακτηριστικό την καλή διάθεση και τη φιλίες που “χτίστηκαν” και “χτίζονται” στα λίγα τετραγωνικά που στεγάζεται εδώ και δεκαετίες. 

Εκτός όμως από την αγάπη του για τη μουσική και το “Batman”, ο Γιώργος Νάσιος τρέφει και παθολογική αγάπη για την ομάδα του, τον Απόλλωνα Σμύρνης. Έτσι δεν αρνήθηκε την πρόσκληση να συμμετέχει στην εκπομπή Τα Πουλέν LIVE με το Απόλλων-ΠΑΟΚ. 

Με γλυκά λόγια μίλησε για τον Απόλλωνα μια παλιότερης εποχής, εξιστόρησε στιγμές εξέδρας, θυμήθηκε μια ιστορία με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ με αγωνία ζούσε και την έκβαση της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο του βορρά. 

Πλέον λόγω κορωνοϊού, το “Batman” παραμένει κλειστό, αλλά το πάθος του Γιώργου Νάσιου για τη μουσική είναι τόσο μεγάλο που δε θα μπορούσε να κρατηθεί μακριά της. Έτσι, πλέον θα ακούτς τις μουσικές του από το ιντερνετικό ραδιόφωνο με το όνομα (φυσικά) Batman. Πατήστε εδώ για να ακούσετε τις μουσικές του Batman! 

Δείτε το απόσπασμα με τη συμμετοχή του Γιώργου Νάσιου στην εκπομπή με τους Αποστόλη Λάμπο, Λίλα Κουντουριώτη, Μαρία Ζαφειράτου και Βασίλη Μπακάλη.

O Batman Απολλωνιστής Γιώργος Νάσιος ήταν στα Πουλέν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.