ΠΑΟΚ: Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ξαναμπαίνει για Μίσιτς

Σε μια μέρα (19/10) που τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρεται να ξανανοίγει την υπόθεση Μίσιτς και να κάνει μία ακόμη προσπάθεια για να πάρει τον παίκτη δανεικό από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Είναι μία μέρα (19/10) που τα δεδομένα στην υπόθεση του Γιόσιπ Μίσιτς αλλάζουν συνεχώς. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Κροατία, στην αρχή, η συμφωνία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έπρεπε να θεωρείται δεδομένη. 

Στη συνέχεια όμως υπήρξε ανατροπή και τα ρεπορτάζ έδιναν ότι δεν υπήρχε συμφωνία μεταξύ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που θέλει να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην οποία ανήκει ο παίκτης. 

Τώρα, υπάρχουν νέα δεδομένα που αναφέρουν ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανοίγει και πάλι δίαυλο επικοινωνίας με τη Σπόρτινγκ για τον Μίσιτς που εκφράζει τη διάθεση να επιστρέψει και να παίξει στην πατρίδα του. 

Πλέον, είναι εκ νέου ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Κροάτης μέσος να πάει δανεικός στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μένει να φανεί τι θα γίνει στις συζητήσεις των δύο ομάδων


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.