Μπόλονι για Παναθηναϊκό: “Δεν είμαι μάγος”!

Στην ουγγρική ιστοσελίδα nemzetisport έκανε ο Λάζλο Μπόλονι τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού.

Στην ουγγρική ιστοσελίδα nemzetisport έκανε ο Λάζλο Μπόλονι τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στη συμφωνία του με τον Γιάννη Αλαφούζο και στις προσδοκίες που υπάρχουν στο σύλλογο, αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του και τόνισε ότι τη Δευτέρα θα αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι: 
 

“Το συμβόλαιο μου με τον Παναθηναϊκό είναι για ενάμιση χρόνο και πραγματικά αυτή η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε σε μια ημέρα. Εξαιτία της κατάστασης που επικρατεί, δεν ήταν εφικτό να γίνουμε συναντήσεις από κοντά. Πέρασα την τελευταία εβδομάδα στη Βουδαπέστη, καθώς έπρεπε να τακτοποιήσω προσωπικά θέματα με την μητέρα μου, η οποία ζει στην πρωτεύουσα και τον αδερφό μου, ο οποίος είναι οδοντίατρος στο Χερνάντ. Σε αυτό το διάστημα έγιναν οι διαπραγματεύσεις. Συμφώνησα με τον πρόεδρο να αναλάβω την ομάδα από τη Δευτέρα εξαιτίας των προσωπικών μου θεμάτων.

Ο ιδιοκτήτης μου υπογράμμισε τις ιδέες του. Θέλει ο σύλλογος να επιστρέψει στη θέση που δικαιούται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άρα γνωρίζω τι πρόκειται να αναλάβω και ποιες είναι οι προσδοκίες. Φυσικά είναι αδύνατο να αλλάξω τα πράγματα με μια κίνηση. Από την μια πλευρά θα έλεγα ότι δεν είμαι μάγος, από την άλλη λέω ότι πιστεύω στη δουλειά και όχι στα… μαγικά. Με περιμένει πολλή δουλειά. Και εμένα και την ομάδα και τότε θα έρθουν και τα αποτελέσματα. 

Μετά από ένα σύντομο και αποτυχημένο διάστημα εργασίας στη Γάνδη, θα ήταν όμορφο να ηρεμήσω και να γεμίσω λίγο τις μπαταρίες μου. Όμως ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αλλάξει κάτι στη ζωή σου ή πότε ένας προπονητής είναι αναγκαίος. Επομένως είναι καλό να έχεις πάντα τη βαλίτσα στο χέρι. Έτσι είναι το επάγγελμα μας”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.