Ολυμπιακός: Ο χορός των χαμένων ημιχρόνων

Ο Ολυμπιακός για ακόμα ένα παιχνίδι έχασε 45 λεπτά. Μόνο που αυτή τη φορά έχασε και δύο βαθμούς!

Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός παρουσιάζει μια εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα σε σχέση με το περσινό. Συγκεκριμένα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της κούρσας της περασμένης σεζόν ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει σε ισάριθμα ματς σκοράροντας το πρώτο του γκολ στα παιχνίδια κατά μέσο όρο στο 16ο λεπτό! Σε ό,τι αφορά τη φετινή εικόνα οι Πειραιώτες δεν έχουν παρουσιάσει την ικανότητα του αιφνιδιασμού στα ματς. Στο μοναδικό ματς που έχουν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο ήταν στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενός παιχνιδιού όμως που ακροβατεί μεταξύ της φετινής και περασμένης σεζόν. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οι σημαντικότερες φάσεις της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Η απουσία του κόσμου από το “Γ. Καραϊσκάκης” είναι ένας παράγοντας που επηρέασε τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό. Ωστόσο η αδράνεια των Πειραιωτών στα πρώτα 45λεπτα έγινε συνήθεια, παρά τις διαφορετικές δοκιμές του Πέδρο Μαρτίνς. Βέβαια ας μην ξεχνάμε πως μαζί με τον Ολυμπιακό εξελίσσονται και οι υπόλοιπες ομάδες της Super League. Μελετούν τον αντίπαλο και ανάλογα παρατάσσονται. Αυτό έγινε απέναντι στην ομάδα του Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός το πλήρωσε μόνο χθες με το γκολ του Παμλίδη. Ο Πορτογάλος σε κάθε αγωνιστική έχει τον τρόπο να αντιδρά και με τη βοήθεια του πλούσιου ρόστερ να βρίσκει λύσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι δήλωσε ο Μαρτίνς μετά το φινάλε του ματς για VAR, παίκτες και ΠΑΣ Γιάννινα!

Χθες ο Μαρτίνς δεν είχε κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του. Θέλησε να κρατήσει ψύχραιμα τα αποδυτήρια, καθώς γνωρίζει πως η διακοπή θα δράσει ευεργετικά για την ομάδα του, που θα παρουσιαστεί με νέο πρόσωπο απέναντι στον Ατρόμητο. Έριξε το βάρος στην απόφαση του VAR και AVAR για το ακυρωθέν γκολ του Χασάν στην εκπνοή. Είναι μετρ της ψυχολογίας και πέρα από τη διαμαρτυρία για τη συγκεκριμένη διαιτητική απόφαση, ήταν μια πράξη συσπείρωσης των αποδυτηρίων εν όψει της συνέχειας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.