Μαρτίνς για Γιάννινα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ζεσούς και Σεμέδο (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για την "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την πρώτη εκτός έδρας μονομαχία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” (4/10, 20.30, Novasports1HD). Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για την προετοιμασία της ομάδας του εν όψει του παιχνιδιού με την ομάδα της Ηπείρου, ενώ αναφέρθηκε και στη φετινή περιπέτεια του Ολυμπιακού στο Champions League. Ο Πορτογάλος έθεσε ως στόχο την πρόκριση στη φάση των “16”, τονίζοντας πως δεν είναι αυτοσκοπός ένα μεγάλο διπλό στον όμιλο. 

Όσα είπε ο Ζόρζε Ζεσούς για τον Ρούμπεν Σεμέδο τις τελευταίες ημέρες δεν έμειναν ασχολίαστα από τον τεχνικό του Ολυμπιακού, ο οποίος είπε πως ο συνάδελφος του και προπονητής της Μπενφίκα “έχει καλό γούστο και ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του”. Με αυτόν τον τρόπο ο Μαρτίνς απέφυγε να σχολιάσει το “unfair” του Ζεσούς, ο οποίος αναφέρθηκε ευθέως σε ποδοσφαιριστή με εν ενεργεία συμβόλαιο σε άλλο σύλλογο.

Η συνέχεια της πορείας ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League είναι κάτι που χαροποιεί τον Μαρτίνς καθώς όπως ανέφερε “θα δούμε πιο κουρασμένες ομάδες στην Ελλάδα, αλλά καλύτερο ποδόσφαιρο”, καθώς ο υψηλότερος ανταγωνισμός θα τις βελτιώσει. Τέλος ο Μαρτίνς μίλησε για την κατάσταση του Μοχάμεντ Ντρέγκερ και την ανακοίνωση του Έγκμουντουρ Κρίστινσον από τους “ερυθρόλευκους”.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στο video!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.