Αστέρας Τρίπολης Ολ.- Βόλου 4-0: Θετικό τεστ δημιουργικότητας!

Με δύο γκολ του Μπαράλες και από ένα των Αλβάρες και Αλή Μπαμπά π Αστέρας νίκησε με 4-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στο τελευταίο τεστ των Αρκάδων πριν την πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα

‘Ένα καλό ξεμούδιασμα με ευχάριστες δημιουργικές πινελιές ήταν για την ομάδα της Αρκαδίας το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Δεν είναι μόνον αυτό το  απέναντι σε έναν υποδεέστερο, ποιοτικά, αντίπαλο αλλά κυρίως η διάθεση και η επιθετική πολυφωνία που λογικά θα κρατήσει στην ατζέντα του ως θετικά στοιχεία ο Μίλαν Ράσταβατς!
Ο Σέρβος τεχνικός δοκίμασε το 3-5-2 ως αρχικό σχήμα και πάνω σε αυτό οι γηπεδούχοι «ψάχτηκαν» για λίγη ώρα προκειμένου να βρούνε το ρυθμό τους.

Χρειάστηκε ένα γκολ, μάλλον τυχερό στο 32ο λεπτό όταν σε μια επιθετική προσπάθεια του Άλβαρες από τα αριστερά, η μπάλα με μια περίεργη τροχιά βρήκε το κάθετο δοκάρι του Ξενοδόχοφ και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Αμέσως μετά ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι όταν ο Ρούμπεν Γκαρθία ανατράπηκε από τον Ρόκα.
Από την άσπρη βούλα και με σουτ α-λα Πανένκα, ο Μπαράλες έκανε το 2-0. Από κει και πέρα ο Αστέρας έγινε ακόμα πιο επικίνδυνος και δημιουργικός.
Στο 51ο λεπτό ο Μουνάφο βρήκε τον Αλή Μπαμπά σε καλή θέση κι αυτός με κεφαλιά έκανε το 3-0 ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπαράλες σημείωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς το 4-0.
Οι πολλές αλλαγές στην συνέχεια μείωσαν, όπως ήταν φυσικό, την ένταση του παιχνιδιού. Η ομάδα της Αρκαδίας πάντως δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες δίχως να πετύχει ένα ακόμη τέρμα αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτό το μεγάλο ζητούμενο όσο το συναίσθημα της ομάδας μια βδομάδα πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς)
Τσιφτσής (60’ Παπαδόπουλος), Ρούμπεν Γκαρθία  (46’ Χριστόπουλος) Άλβαρες (60’ Τασουλής), Πασαλίδης (60’ Ορόσκο), Καστάνιο (46’ Κώτσιρας) , Μπόρχα Φερνάντεθ (46’ Μουνάφο), Βαλιέντε (60’ Μπελόκ), Κανελλόπουλος΄(46’ Αλάγκμπε), Τιλίκα (60’ Ντάνι Σουάρεθ), Σίτο (40’ Αλή Μπαμπά), Μπαράλες (60’ Τζίμας)

Ολυμπιακός Βόλου (Περικλής Αμανατίδης)
Ξενοδόχοφ, Νικολάς ΝταΚάμπο, Γιαννίτσης, Κέρη (60’ Κόλα), Κουτσιανικούλης (60’ Βασιλούδης), Μπουτζίκος, Παπαδημητρίου (46’ Παπακώστας), Ριζογιάννης (46’ Τσάνης), Ρόκας, Αγροδήμος (87’ Κάβουρας),, Σκοπελίτης (79’ Μαρούδας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.