Ο Jogo: “Η Γκιμαράες θέλει περισσότερα για Πέπε”

Η πορτογαλική O Jogo εξηγεί γιατί η μεταγραφή του Πέπε στον Ολυμπιακό δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Η μεταπήδηση του Πέπε στον Ολυμπιακό παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες ως δεδομένη στον πορτογαλικό τύπο. Ο 23χρονος μέσος είναι έτοιμος να βρεθεί στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί τυπικά η μετακίνηση του από την Γκιμαράες στον Ολυμπιακό. Ωστόσο παρατηρείται μια στασιμότητα στην ολοκλήρωση του deal και η O Jogo προσπαθεί να την εξηγήσει. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι λέει ο Ζουέλα για την προοπτική του Πέπε στον Ολυμπιακό

Η Μπενφίκα, πρώην ομάδα του Πέπε και η Γκιμαράες διατηρούν από 50% των οικονομικών δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα είχαν προβλέψει ρήτρα που φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός αρχικά συμφώνησε σε ένα ποσό της τάξης των 2 εκατομμυρίων και κάπου εκεί εμφανίζεται μια ρήτρα που “τρενάρει” την υπόθεση. Η Μπενφίκα και η Γκιμαράες είχαν συμφωνήσει πως το πρώτο 1,5 εκ. ευρώ της μεταγραφής θα πήγαινε στην πρώτη και στη συνέχεια θα ίσχυε το 50-50. Έτσι η Γκιμαράες με το ποσό που προσφέρει ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να χάσει τον Πέπε αντί 250 χιλιάδων ευρώ! 

Η διοίκηση της Γκιμαράες προσπαθεί να πείσει τον Ολυμπιακό να αυξήσει την προσφορά του και ταυτόχρονα την Μπενφίκα να περιορίσει το ποσοσττό της μεταπώλησης που διατηρεί. Πάντως από την πορτογαλική αγορά θεωρούν πως δύσκολα θα χαλάσει για τον συγκεκριμένο λόγο η μεταγραφή και πως τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.