Ολυμπιακός: Τι χάνει με τη φυγή Γκιλιέρμε! (infographic)

Τα στατιστικά του Γκιλιέρμε που θα πρέπει να καλύψει ο Ολυμπιακός στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ο Γκιλιέρμε δεν είναι πλέον κάτοικος Πειραιά, ούτε παίκτης του Ολυμπιακού! Ο 29χρονος μέσος θα συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια στην Αλ Σαντ του Κατάρ, αμειβόμενος με παχυλό συμβόλαιο που θα φτάσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο! Στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε για δύο σεζόν σε 79 ματς και πέτυχε 11 γκολ. Η φυσιογνωμία του ήταν ηγετική και το παιχνίδι του στον άξονα των Πειραιωτών χαρακτηρίστηκε από ηρεμία, απλότητα και αποτελεσματικότητα.

Με τη βοήθεια της Opta, επίσημου στατιστικού συνεργάτη του novasports.gr και των καναλιών Novasports, αναζητήσαμε τους αριθμούς του Γκιλιέρμε από την παρουσία του στα γήπεδα της Super League τη φετινή σεζόν. Μπορεί τη λάμψη να κέρδιζαν οι Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά, ωστόσο ο “εγκέφαλος” του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρα ο Γκιλιέρμε. Στα παιχνίδια που δεν αγωνίστηκε η εικόνα του Ολυμπιακού και ο τρόπος ανάπτυξης ήταν διαφορετικά.

Σταχυολογήσαμε τους αριθμούς του Βραζιλιάνου σε πάσες και επιτυχημένες πάσες, σε ακρίβεια μεταβιβάσεων, σε ανακτήσεις μπάλας, ενώ παραθέτουμε τον αριθμό των αγώνων πρωταθλήματος που αγωνίστηκε και τα γκολ που πέτυχε. Εκτός απο τα ματς του πρωταθλήματος, ο Γκιλιέρμε έπαιξε φέτος σε τέσσερα παιχνίδια κυπέλλου με ένα γκολ και 15 ευρωπαϊκά με τρία ακόμα τέρματα!

Πάρτε μια γεύση των όσων χάνει ο Ολυμπιακός…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.