Ολυμπιακός: Στο Κατάρ ο Γκιλιέρμε, δεν παίζει στον τελικό!

Σύμφωνα με tweet της Αλ Σαντ ο Γκιλιέρμε είναι στην Ντόχα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την Αλ Σαντ!

‘Οπως όλα δείχνουν ο Γκιλιέρμε θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό! Ο Βραζιλιάνος μέσος σύμφωνα με την Αλ Σαντ, βρίσκεται στο Κατάρ για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον σύλλογο, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Όπως είχατε διαβάσει προ ημερών στο novasports.gr η συμφωνία του Γκιλιέρμε με την ομάδα που προπονεί ο θρυλικός Τσάβι, ήταν δεδομένη κι έτσι η διοίκηση των Πειραιωτών έχει ξεκινήσει επαφές με άλλους ποδοσφαιριστές. 

Ο σύλλογος από το Κατάρ φέρεται να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Γκιλιέρμε με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 3,5 εκ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του περίπου 5 εκ. ευρώ, καθώς ποσοστό μεταπώλησης του Γκιλιέρμε διατηρεί η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ίσως λοιπόν και τις επόμενες ώρες υπάρξουν εξελίξεις και ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές. Είναι σίγουρο πως ο Γκιλιέρμε δεν θα είναι παρών στον τελικό της Κυριακής (30/08) με αντίπαλο την ΑΕΚ κι έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει αρκετά άμεσα να ξεκινήσει να σχεδιάζει τον Ολυμπιακό χωρίς τον “εγκέφαλο” του στη μεσαία γραμμή.

O Γκιλιέρμε αποχωρεί μετά από 79 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις και 11 γκολ σε δύο σεζόν με τα “ερυθρόλευκα”, ενώ να θυμίσουμε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Δειτε το tweet της Αλ Σαντ… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.