Ολυμπιακός: Ο Ζαϊντού περιμένει την απόφαση του Μέντες

Ο Ζαϊντού περιμένει την απόφαση του Ζόρζε Μέντες σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πάντα "ζεστοί" Ολυμπιακός και Πόρτο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι του Σανουσί Ζαϊντού, παρακολουθώντας τις διαπραγματεύσεις της πλευράς του παίκτη με την Πόρτο. Ο 23χρονος αριστερός μπακ ο οποίος πραγματοποίησε απίθανη σεζόν με τη Σάντα Κλάρα στην Πορτογαλία βρίσκεται στο στόχαστρο της Πόρτο, ωστόσο όλα είναι ρευστά σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Τίποτα δεν είναι οριστικό και είναι χαρακτηριστικό πως ο Ζαϊντού ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Σάντα Κλάρα, περιμένοντας κι αυτός τις εξελίξεις. Ο ίδιος απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για εκείνον και ανέφερε: “Είναι τιμή για εμένα όλα όσα ακούγονται, αλλά περιμένω την τελική απόφαση από τον μάνατζερ μου”. 

Ο Ζόρζε Μέντες είναι ο μάνατζερ του νεαρού Νιγηριανού, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την ομάδα του Πειραιά και ίσως αυτό παίξει το ρόλο του στην έκβαση της αρκετά δύσκολης αυτής μεταγραφικής υπόθεσης. Αν τελικά ο Ολυμπιακός καταφέρει να αποκτήσει τον Ζαϊντού, θα επιβεβαιωθεί ο τίτλος “κλοπή από τα χέρια της Πόρτο”, που χρησιμοποίησε προ ημερών ο Πορτογαλικός τύπος για να περιγράψει την τακτική των Πειραιωτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.