Βέρνμπλουμ: “Χαρούμενος που επέστρεψα!”

Η Γκέτεμποργκ ανακοίνωσε σήμερα (21/8) την επιστροφή του Πόντους Βέρνμπλουμ και ο ίδιος δήλωσε ότι χαίρεται που γύρισε εκεί όπου ξεκίνησε

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε σήμερα (21/8) η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ. Επέστρεψε εκεί όπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, δηλαδή στη σουηδική Γκέτεμποργκ, με την ομάδα να ανακοινώνει με τη σειρά της την επιστροφή του και τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος γι’ αυτό.

“Ο Πόντος επέστρεψε!”, αναφέρει ο τίτλος στη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Γκέτεμποργκ. Και συνεχίζει: “Boom! Ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι και πάλι “κυανόλευκος””. Στη συνέχεια ακολουθεί η τοποθέτηση του ίδιου του Σουηδού μέσου, ο οποίος τονίζει: “Είναι τόσο ωραίο να επιστρέφεις εδώ, όπου άρχισαν όλα. Είναι πολύ ωραίο που θα είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας. Έχουν περάσει έντεκα χρόνια από την ημέρα που ήμουν και πάλι εδώ, αλλά πάντα ονειρευόμουν την επιστροφή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα λύθηκαν και τώρα με ενδιαφέρει να μπω στο πρόγραμμα της ομάδας και να τη βοηθήσω στα παιχνίδια που έχουμε, να πάρουμε νίκες!

Στην ανάρτηση γίνεται λόγος για τις ομάδες που έπαιξε εκτός Σουηδίας ο Βέρνμπλουμ (Άλκμααρ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ΠΑΟΚ) και τους τίτλους που κέρδισε εντός κι εκτός χώρας, ενώ υπάρχει και δήλωση του προπονητή της Γκέτεμποργκ, Πόγια Ασμπάγκι, ο οποίος τόνισε: “Ο Πόντους είναι ένας παίκτης με τόσα πολλά καλά προσόντα. Είναι σωματικά δυνατός, έξυπνος στο παιχνίδι, ικανός τόσο με την μπάλα όσο και χωρίς αυτήν. Είναι ένας φυσικός ηγέτης, για τον οποίο έχω υψηλές προσδοκίες. Φυσικά, έχει μια τεράστια εμπειρία που προσθέτει πολλά στην ομάδα μας. Θα είναι πολύ όμορφο να συνεργαζόμαστε μαζί του“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.