ΠΑΟΚ: Διαμαντής και Γκαργκαλατζίδης στον ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε στον ΟΦΗ με μεταγραφή, κρατώντας ποσοστό μεταπώλησης, τους Απόστολο Διαμαντή και Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη

Αγορά εις διπλούν έκανε σήμερα (19/8) ο ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ! Συγκεκριμένα, η κρητική ομάδα απέκτησε από τον “Δικέφαλο” με ελεύθερη μεταγραφή τους Απόστολο Διαμαντή και Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη. Οι “ασπρόμαυροι” της Θεσσαλονίκης, πάντως, διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης και για τους δύο παίκτες, όπως λέει η συμφωνία που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Με τη διπλή αυτή μεταγραφική κίνηση, ο ΟΦΗ ενίσχυσε το κέντρο της άμυνάς του, όπου αγωνίζεται ο Διαμαντής, αλλά και την επιθετική του γραμμή, όπου αγωνίζεται ο Γκαργκαλατζίδης, ο οποίος είναι σέντερ φορ. Και οι δύο παίκτες ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στα μικρά τμήματα του “Δικέφαλου”, με τον Διαμαντή να μετρά συμμετοχές την περασμένη σεζόν με το Βόλο στη Super League, αγωνιζόμενος εκεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Ο Γκαργκαλατζίδης αγωνίστηκε δανεικός στον ΑΟΞ, με τον οποίο πήρε συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία.

Οι άνθρωποι του “Δικέφαλου” μπορεί να έκριναν ότι είναι καλύτερο για τους δύο παίκτες να δοθούν με μεταγραφή στον ΟΦΗ, καθώς δύσκολα θα έπαιρναν χώρο και χρόνο στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, όμως, θεωρούν ότι είναι εξελίξιμοι παίκτες, γι’ αυτό και κράτησαν οι “ασπρόμαυροι” ποσοστό μεταπώλησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.