Παναθηναϊκός: Διαπραγματεύεται ενωμένος!

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί με την Πολιτεία για ανακαίνιση της Λεωφόρου ή λύση στο Βοτανικό για όλα του τα τμήματα (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Ερασιτέχνης).

Η κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου να προτείνει την ανακατασκευή της Λεωφόρου με σκοπό να επιστρέψει στο “σπίτι” της η ποδοσφαιρική ομάδα και να “αναπνεύσει” ο Ερασιτέχνης φαίνεται πως έχει πολλαπλά οφέλη για τον Σύλλογο.

Κι αυτό διότι μετά από αρκετό καιρό φαίνεται πως συμπορεύονται η ΠΑΕ με τη “μάνα του λόχου” για το κοινό καλό όλου του συλλόγου. Έτσι, η πρόταση ανακατασκευής της Λεωφόρου αναμένται να πάρει τις επόμενες μέρες επίσημη μορφή με συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Εκεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει την πρότασή του για το “Απόστολος Νικολαΐδης” χωρίς να θέτει εκτός κάδρου τη Διπλή Ανάπλαση αλλά με έναν όρο. Για να δοθεί στην Πολιτεία η Λεωφόρος, θα πρέπει να φτιαχτούν στον Βοτανικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου, εγκαταστάσεις για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη αλλά και Γήπεδο Μπάσκετ. 

Σε περίπτωση που δεν δοθούν αυτές οι δεσμεύσεις με βάση τα όσα έχει να εξαγγείλει ο Δήμαρχος Αθηναίων, τότε ενωμένος ο Παναθηναϊκός (ΠΑΕ και Ερασιτέχνης) θα προχωρήσει τη λύση της ανακατασκευής της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Για τον Βοτανικό άλλωστε αυτό ήταν κάτι για το οποίο επέμενε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

Μετά από καιρό λοιπόν φαίνεται πως ο Παναθηναϊκό για το πλέον “φλέγον” ζήτημα της ιστορίας του συστρατεύεται και ετοιμάζεται να δώσει τη διαπραγματευτική του “μάχη” ενιαίος κι αδιαίρετος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.