Μπρέσια-ΣΠΑΛ: 2-1 Μόνο με θαύμα (vid)

Η Μπρέσια με ανατροπή κέρδισε την ΣΠΑΛ (2-1) χάρη σε δύο γκολ του Ζμραλ, την έστειλε από σήμερα στη Serie B, και διατήρησε τις δικές της μαθηματικές ελπίδες παραμονής, αλλά χρειάζεται ένα θαύμα.

Σαν την τελευταία παράσταση των “μελλοθάνατων” έμοιαζε η αναμέτρηση της προτελευταίας Μπρέσια με την τελευταία ΣΠΑΛ. Μόνο με θαύμα θα ήλπιζαν σε παραμονή οι δύο ομάδες αν και η ΣΠΑΛ ήξερε ήδη πως έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία. 

Έτσι, χωρίς άγχος, μπήκε στο ματς απέναντι σε μια μουδιασμένη Μπρέσια, και μετά από 42 λεπτά χωρίς ευκαιρία, μια προσωπική ενέργεια του Νταμπό έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με κόντρα ύστερα από παρέμβαση του Γιόρονεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπρέσια μπήκε πιο δυνατά, είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και βρήκε δύο για την ολική αναττροπή με τον Ζμραλ να ισοφαρίζει αρχικά στο 69′ ύστερα από στρώσιμο της μπάλας από τον Ντοναρούμα και εν συνεχεία στο 93′ έκανε το 2-1 και πάλι μετά από ασίστ του Ντοναρούμα και όμορφο δικό του τελείωμα. 

Έτσι η Μπρέσια που απέχει 9 βαθμούς από τη Τζένοα συνεχίζει να έχει κάποιες μαθηματικές ελπίδες παραμονής αλλά επί της ουσίας ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα. Η ΣΠΑΛ αποχαιρέτησε από σήμερα τη Serie A.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.