45 λόγοι να γιορτάσει, 28 να μείνει σοβαρός!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ και ακροβατεί μεταξύ φιέστας τίτλου και πρόβας τελικού!

Είναι από τις πιο παράξενες και ενδιαφέρουσες συγκυρίες που γεννάει το ποδόσφαιρο. Δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και κύπελλο και μάλιστα η δεύτερη να χαρίζει τίτλο. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, μια εβδομάδα ακριβώς πριν τον τελικό κυπέλλου. 

Οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή μετά από δύο χρόνια, ενώ αν κατακτήσουν το κύπελλο, θα είναι η πρώτη “διπλή” επιτυχία μετά το 2015. Ο οργανισμός του Ολυμπιακού πάλεψε όσο τίποτα για το πρωτάθλημα και ο Πέδρο Μαρτίνς κατά γενική ομολογία παρουσίασε την καλύτερη ομάδα της κούρσας. Όμως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τη δίψα για το κύπελλο, απέναντι στην ΑΕΚ, που είναι ίσως η ομάδα που ακολούθησε τον Ολυμπιακό σε ποιότητα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια των πλέι οφ αντίκρυσε τις πνευματικές διακυμάνσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή και χαλαρώνει λόγω των επιτυχιών. Ο Ολυμπιακός το πλήρωσε με την απώλεια του αήττητου και ωρίμασε αιφνίδια. Πλέον οι παίκτες των Πειραιωτών επανήλθαν πλήρως σε αγωνιστικό ρυθμό.

Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει δείξει διάθεση όλη την εβδομάδα να παρατάξει στο αποψινό ματς τους παίκτες που θα απαρτίσουν την ενδεκάδα του τελικού. Όχι για να θολώσει τα νερά εν όψει τελικού. Οι δύο προπονητές γνωρίζονται πολύ καλά και ουσιαστικά δεν υπάρχουν μυστικά. Ο Μαρτίνς θέλει να μείνει πιστός στον προγραμματισμό του και απόψει θα ακολουθήσει μια συνταγή Ηρακλείου, καθώς δεν κρίνεται τίποτα απέναντι στην ΑΕΚ. Εξ’ άλλου η ενδεκάδα του Ηρακλείου έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλότατο βαθμό.

Ο Ολυμπιακός έχει 45 λόγους να γιορτάσει, όσα και τα πρωταθλήματα του, αλλά και 28, όσα τα κύπελλα που θέλει να φτάσει, για να μείνει σοβαρός και να μην προκαλέσει αναταράξεις στην προετοιμασία για τον τελικό της επόμενης εβδομάδας!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.