Καραργύρης: “Πατέρας ο Μαρτίνς, σχολείο ο Ολυμπιακός” (vid)

Ο Ηλίας Καραργύρης μίλησε για την εμπειρία του Ολυμπιακού, τον Πέδρο Μαρτίνς και την επιτυχία του στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει καλύτερα από κάθε μέλος του ρόστερ του Ολυμπιακού τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Έχοντας γεννηθεί στις 29 Ιουνίου του 2002 ο Ηλίας Καραργύρης μετακόμισε στην Αθήνα από το Ναύπλιο το 2016 και από τότε ζει στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών.

Ο νεαρός πορτιέρε ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι βίωσε έναν σοβαρό τραυματισμό στον αγκώνα είναι μέλος της ομάδας τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού και αναζητεί την πρώτη του αγωνιστική ευκαιρία. Ο Καραργύρης μίλησε στο novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για τον ρόλο που έχει παίξει ο Πέδρο Μαρτίνς στην εξέλιξη του. Μάλιστα μετά την επιτυχία του στο πανεπιστήμιο, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε… πατρική συμπεριφορα, ενώ αποκάλυψε πως έπαιξε σημαντικό ρόλο για να φοιτήσει σε ιδιωτικό σχολείο.

Τα όνειρα του νεαρού πορτιέρε είναι συνυφασμένα με τον Ολυμπιακό και θέλει να πραγματοποιεί μικρά και σταθερά βήματα, μαθαίνοντας πολλά πράγματα από τους Ζοσέ Σα και Μπόμπι Αλέν. Το ίνδαλμα του είναι ο Μάνουελ Νόιερ, για τον τρόπο με τον οποίο μεταμόρφωσε τη θέση του τερματοφύλακα.

Δείτε στο video ολόκληρη τη συνέντευξη του Ηλία Καραργύρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.