MVP: Φέτφα, Μάνταλος ή Μαουρίτσιο; Εσύ αποφασίζεις! 

Η 8η αγωνιστική των play off ανέδειξε πολλούς πρωταγωνιστές, τρεις όμως είχαν το κάτι παραπάνω για να διεκδικήσουν την υποψηφιότητα του πολυτιμότερου της αγωνιστικής.

Η 8η αγωνιστική των play off είχε πολλές συγκινήσεις, σπουδαία ματς και μεγάλους πρωταγωνιστές. Σίγουρα, αυτοί δεν ήταν μόνο τρεις. Ωστόσο τρεις ήταν εκείνοι που είχαν το κάτι παραπάνω και οδήγησαν τις ομάδες τους σε νίκες.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης επέστρεψε στον Άρη και με δικό του γκολ, προϊόν ομαδικής προσπάθειας εκρινε την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Πέτρος Μάνταλος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε τη μπαγκέτα, μοίρασε την ενδέκατη φετινή του ασίστ και έδινε ισορροπία σε όλη την ομάδα για να έρθει η μεγαλύτερη ποτέ εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ απέναντι στους πράσινους.

Ισορροπία έδινε και ο Μαουρίτσιο στον ΠΑΟΚ στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Η προσωπικότητά του και η ηρεμία που έδινε στο παιχνίδι του Δικέφαλου του βορρά ήταν πολύ σημαντικά για να έρθει το σπουδαίο διπλό.

Πλέον εσείς αποφασίζετε ποιον θα αναδείξετε MVP της 8ης αγωνιστικής των play off και αναμφίβολα το έργο σας δε θα είναι εύκολο. Έχετε μία ψήφο για να επιλέξετε εκείνον που εσείς θεωρείτε κορυφαίο της αγωνιστικής στο παρακάτω link:

Ψηφίστε εδώ τον MVP της 8ης αγωνιστικής των play off
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.