Ανουάρ: “Με χαρά θα επέστρεφα στον Παναθηναϊκό” (vid)

Ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, Ανουάρ, μίλησε αποκλειστικά στη Nova για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και το μέλλον του στο Τριφύλλι.

Ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, Ανουάρ, μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και το Νίκο Τζουάννη για το… μαραθώνιο που κάνει στα παιχνίδια κατάταξης, το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τη θετική παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά και το μέλλον του! 

“Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις το μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και ήταν μια πολύ μεγάλη απόφαση που κλήθηκα να πάρω πριν από λίγους μήνες. Σήμερα μπορώ να πω ότι εκείνη η απόφαση που πήρα το χειμώνα ήταν πολύ σωστή. Προέρχομαι και ανήκω στη Βαγιαδολίδ, είναι η ομάδα που βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου και ο στόχος μου είναι να παίξω καλά εκεί και να έχω επιτυχίες εκεί.

Οπωσδήποτε αυτό είναι σημαντικό. Όμως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο και αν κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός συμφωνήσει με τη Βαγιαδολίδ, γιατί όχι; Με πολλή χαρά θα επέστρεφα”, ανέφερε ο Ανουάρ στην αποκλειστική του συνέντευξη στα κανάλια Novasports

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλα όσα δήλωσε ο Ισπανομαροκινός μέσος του Παναθηναϊκού στο σχετικό βίντεο του novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.