Η ματσάρα Ανουάρ και Αλεξανδρόπουλου στην Τούμπα (pics)

Δείτε με τη βοήθεια της Opta, το εντυπωσιακό παιχνίδι του δίδυμου της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Επιβλητική ήταν η παρουσία του Ανουάρ στο ντέρμπι της Τούμπας, καθώς ο Ισπανομαροκινός μέσος κέρδισε τη “μάχη” της μεσαίας γραμμής και βοήθησε σημαντικά τον Παναθηναϊκό

Με τη βοήθεια μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών στατιστικής στον κόσμο, της Opta, μπορείτε να δείτε με μια διαφορετική… ματιά το παιχνίδι του Ανουάρ. 

Ο 25χρονος αμυντικός χαφ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επανέκτησε 4 φορές τον έλεγχο της μπάλας, μοίρασε 35 πάσες στο παιχνίδι, τις περισσότερες από κάθε άλλο συμπαίκτη του και έκανε ένα σουτ. Όμως οι αριθμοί δεν λένε όλη τη… αλήθεια.

Στο heat map μπορείτε να δείτε τους χώρους που κινήθηκε ο Ανουάρ στο ματς της Tούμπας και είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως δεν άφησε σχεδόν κανένα κομμάτι του γηπέδου… απάτητο! 

Εξίσου εντυπωσιακή είναι η εικόνα και στο heat map του 18χρονου Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Ο νεαρός μέσος είχε επτά επανακτήσεις της μπάλας και ποσοστό 100% στα τάκλιν, 27 πάσες και τρεις επιτυχημένες μακρινές μεταβιβάσεις, ενώ ήταν και ο δημιουργός δύο ευκαιριών του Παναθηναϊκού


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.