Σεμέδο: “Ο Ολυμπιακός είναι πλέον η οικογένεια μου” (vid)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για τη σχέση του με τον Ολυμπιακό, τα μεταγραφικά σενάρια και την αποβολή του με τη Γουλβς.

Χωρίς αμφισβήτηση ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση της εικόνας της άμυνας του Ολυμπιακού τη φετινή περίοδο. Ο Πορτογάλος είχε μεγάλη επίδραση στην αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών, που θα ολοκληρώσουν τη σεζόν με την καλύτερη άμυνα της Super League. Ο Σεμέδο μίλησε στο novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο εν όψει του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Πορτογάλος αμυντικός χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό “δεύτερη οικογένεια”. Ο 26χρονος αναγέννησε την καριέρα του μέσω της πειραϊκής ομάδας και φυσικά δεν το ξεχνάει. Αγωνίστηκε ξανά σε υψηλό επίπεδο, ενώ κλήθηκε στην εθνική Πορτογαλίας και το όνομα του είναι ξανά ενεργό στα μεταγραφικά σενάρια.

Οι μεγάλοι της Πορτογαλίας ενδιαφέρθηκαν για τον Σεμέδο και κατά τη διάρκεια της καραντίνας έγινε πολλή κουβέντα για εκείνον. Πάντως για την ώρα ο ίδιος δεν σκέφτεται τι θα φέρει το μέλλον, αλλά μόνο την επίτευξη των στόχων του Ολυμπιακού.

Στον επαναληπτικό με τη Γουλβς δεν θα λάβει μέρος, καθώς αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, στο Φάληρο. Ο Σεμέδο κλήθηκε να σχολιάσει τη φάση που θα του στερήσει τη συμμετοχή σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν για τους Πειραιώτες.  

Δείτε στο video τι απάντησε ο Ρούμπεν Σεμέδο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.