Ολυμπιακός: Ποιος χρειάζεται τον ΟΦΗ;

Παιχνίδι κατώτερης σημασίας; Όχι φυσικά. Το ματς με τους Κρητικούς έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αγκάλιασε το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-1. Ήταν μια εβδομάδα παρέλαση για τον Ολυμπιακό, καθώς κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να υποτάξει τους παραδοσιακούς διώκτες του, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Όπως σας μεταφέραμε μέσα από το novasports.gr, το 3 στα 3 ήταν κάτι που επιζητούσε διακαώς ο Πέδρο Μαρτίνς και η επίτευξη του αποτέλεσε έναν μικρό “τίτλο” για τον Πορτογάλο

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, το κλίμα είναι εξαιρετικό όμως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές του να προσεγγίσουν “χαλαρά” το ματς με τον ΟΦΗ για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ. Οι Κρητικοί μπορεί να μην έχουν πάρει νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, όμως ο Πορτογάλος εκτιμάει αρκετά τη δουλειά του Γιώργου Σίμου, όπως ανέφερε στις αποκλειστικές δηλώσεις του στο novasports.gr. 

Παράλληλα το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα ματς, να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Παίκτες όπως ο Χασάν, ο Λοβέρα, ο Φορτούνης, ο Σισέ, ο Καφού, ο Ραντζέλοβιτς και ο Γκασπάρ θα βρουν σημαντικά αγωνιστικά λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι είπε ο Καφού για Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά!

Εξ’ άλλου είναι κάτι που ο ίδιος ο Μαρτίνς προγραμμάτιζε εδώ και καιρό. Με τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε πρόσωπα, που μπορεί να φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα στη συνέχεια και την οικονομία της παράξενης αυτής σεζόν. Ο Πορτογάλος θέλει να ενεργοποιήσει κυρίως τον Χασάν, ο οποίος αυτή την ώρα αναπαύεται θέλοντας και μη στην επιβλητική σκιά του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Αιγύπτιος, όπως κάθε φορ, χρειάζεται χρόνο συμμετοχής και γκολ για να πάρει τα πάνω του και το ματς με τον ΟΦΗ φαντάζει καλή ευκαιρία. Πέρυσι να θυμίσουμε πως σημείωσε χατ-τρικ επί των Κρητικών. Όπως ο ίδιος ανέφερε βέβαια στο novasports.gr, κάθε ματς είναι μια άλλη ιστορία και φυσικά έχει δίκιο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.