Χριστόπουλος: “Τιμή να βρίσκεσαι στην ΑΕΚ” (vid)

Ο Ευθύμης Χριστόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr για τη μετάβαση από τις Ακαδημίες στην ΑΕΚ, τους συμπαίκτες του στην Κ19, αλλά και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ευθύμης Χριστόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για τη μετάβαση από τις Ακαδημίες στην ΑΕΚ, τους συμπαίκτες του στην Κ19, τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Τζόλη με τον οποίο ήταν αντίπαλοι στα πρωταθλήματα υποδομών. 

Ο νεαρός επιθετικός της Ένωσης προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα επί των ημερών Μάσιμο Καρέρα, με τον Ιταλό τεχνικό να πιστεύει σ’ αυτόν και του δίνει ευκαιρίες για να αποδείξει την αξία του. 

“Η ήττα με τον Ολυμπιακό μας άφησε πικρά συναισθήματα. Ανυπομονώ να βοηθάω την ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκονται παιδιά από τις Ακαδημίες στην πρώτη ομάδα” είπε μεταξύ άλλον ο Χριστόπουλος, ο οποίος είναι γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 2000!

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται το βράδυ της Τετάρτης στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος προηγείται με τρεις βαθμούς στη μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης με τον Χριστόπουλο να δηλώνει πως η ομάδα του είναι έτοιμη και πλήρης για τη νίκη. 

Δείτε την συνέντευξη του Ευθύμη Χριστόπουλο και τι είπε για τον Χρήστο Τζόλη με τον οποίο είχαν παίξει αντίπαλοι στην Κ19.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.