Δώνης: “Ήρθε η στιγμή να πω αντίο”

Με μήνυμα που έστειλε μέσω των social media, ο Χρήστος Δώνης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό μετά από δώδεκα χρόνια...

Με μήνυμα που έστειλε μέσω των social media, ο Χρήστος Δώνης αποχαιρέτησε τον “υγιή κόσμο” του Παναθηναϊκού για τη στήριξη του, ανέφερε πως είναι δύσκολο να περιγράψει τα συναισθήματα του στο αντίο του μετά από 12 χρόνια παρουσίας το Τριφύλλι και ευχήθηκε καλή συνέχεια στους Πράσινους

“Μετά απο 12 χρόνια ήρθε η στιγμή να πω αντίο! Έχω πάρα πολλά αυτή την στιγμή μέσα στο μυαλό μου και δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Πολλές όμορφες στιγμές πολλές οι δύσκολες στιγμές αλλά όμως όλοι ήταν εκεί για να προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Γνώρισα προπονητές-γυμναστές-γιατρούς-φυσικοθεραπευτές-φροντιστές-μάγειρες-ποδοσφαιριστές τους οποιους θέλω να τους ευχαριστήσω έναν προς έναν. Απο όλους πήρα κάτι ! Επίσης ευχαριστώ τον υγιη κόσμο της ομάδας για την στήριξη. Επειδή βρίσκομαι πολλά χρόνια στην ομάδα θέλω να ξέρετε ότι φέτος είχαμε το καλύτερο κλίμα από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στην πρώτη ομάδα και πιστεύω οτι μας άξιζε ένα καλύτερο κλείσιμο για αυτη την σεζόν. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό”, έγραψε ο Χρήστος Δώνης στο λογαριασμό που διατηρεί στο instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μετά απο 12 χρόνια ήρθε η στιγμή να πώ αντίο ! Έχω πάρα πολλά αυτή την στιγμή μέσα στο μυαλό μου και δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Πολλές όμορφες στιγμές πολλές οι δύσκολες στιγμές αλλά όμως όλοι ήταν εκεί για να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Γνώρισα προπονητές-γυμναστές-γιατρούς-φυσικοθεραπευτές-φροντιστές-μάγειρες-ποδοσφαιριστές τους οποιους θέλω να τους ευχαριστήσω έναν προς έναν. Απο όλους πήρα κάτι ! Επίσης ευχαριστώ τον υγιη κόσμο της ομάδας για την στήριξη . Επειδή βρίσκομαι πολλά χρόνια στην ομάδα θέλω να ξέρετε ότι φέτος είχαμε το καλύτερο κλίμα από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στην πρώτη ομάδα και πιστεύω οτι μας άξιζε ένα καλύτερο κλείσιμο για αυτη την σεζόν . Καλή συνέχεια στον Παναθηναικό!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Donis (@christos_donis) στις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.