Ολυμπιακός: Άξιζε η αναμονή για τον Μαρτίνς!

Μετά από 100 παιχνίδια ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται αγκαλιά με τον πρώτο του τίτλο με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με νίκες το πρόγραμμα του μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Είτε μιλάμε για το πρωτάθλημα, είτε για το κύπελλο το συνολο του Πέδρο Μαρτίνς μετράει μόνο νίκες. Αυτό σημαίνει πως βρίσκεται όλο και πιο κοντά στους δύο από τους τρεις ενεργούς του στόχους. Με νίκη επί της ΑΕΚ απόψε (21.30, NS1HD) οι “ερυθρόλευκοι” θα επιστρέψουν στο θώκο του πρωταθλητή μετά από δύο σεζόν, φτάνοντας το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς θα είναι το 100ο παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού και ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στον πρώτο του τίτλο με τους Πειραιώτες. Ο ίδιος φαίνεται πως λίγο σκέφτεται τους αριθμούς και τα προσωπικά επιτέυγματα. Στα πλάνα του είναι να τελειώνει όσο το δυνατόν ταχύτερα την υπόθεση της μαθηματικής επίτευξης του μεγάλου στόχου της σεζόν. Αυτό έχει φροντίσει να τονίσει στους ποδοσφαιριστές του μετά την επανεκκίνηση της σεζόν. Το σοβαρό πρόσωπο των παικτών του Ολυμπιακού στα πλέι οφ αποδεικνύει πως έχουν αφομοιώσει τη συγκεκριμένη νοοτροπία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι

Οι “ερυθρόλευκοι” για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα πορευτούν χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο. Βλέπετε η χημεία και ο ρυθμός του Ολυμπιακού δεν συνδέεται με πρόσωπα. Όπως ο ίδιος ο Βαλμπουενά ανέφερε στις δηλώσεις του στο novasports.gr δεν μιλάμε “για 2-3 παίκτες που έχουν φορμαριστεί, αλλά για το σύνολο του ρόστερ που προπονείται στου Ρέντη”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Ματιέ Βαλμπουενά για το ευρωπαϊκό όνειρο 

Ο Μαρτίνς δεν έχει να αλλάξει πολλά πράγματα στην αρική ενδεκάδα και η είσοδος του Κώστα Φορτoύνη θεωρείται δεδομένη. Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με τους Σα κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ και Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας, Μπα και Σεμέδο ως κεντρικούς αμυντικούς, Μπουχαλάκη, Καμαρά και Γκιλιέρμε σαν αμυντικά χαφ και προωθημένους τους Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Αραμπί στο 4-3-3 του Πορτογάλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Μαρτίνς μιλάει για τον Φορτούνη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.