Παναθηναϊκός: Σκέψεις για Θεοχάρη στην ενδεκάδα

Οι σημαντικές ελλείψεις που έχει ο Παναθηναϊκός, οδηγούν τον Δώνη σε διάφορες σκέψεις αναφορικά με την ενδεκάδα που θα επιλέξει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. 

Οι σημαντικές ελλείψεις που έχει ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ… πλέι οφ, οδηγούν τον Γιώργο Δώνη σε διάφορες σκέψεις αναφορικά με την ενδεκάδα που θα επιλέξει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού προβληματίζεται κυρίως για τον παίκτη που θα επιλέξει στο δεξί άκρο της άμυνας και μεταξύ άλλων σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Βαγγέλη Θεοχάρη

Ο 22χρονος αμυντικός γνωρίζει τη θέση, ωστόσο είναι μεγάλο μειονέκτημα το γεγονός της αγωνιστικής του απραξίας για κάτι περισσότερο από έναν χρόνο και γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις των Κουρμπέλη και Κολοβέτσιου. Ο πρώτος αγωνίστηκε ως δεξί μπακ στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο δεύτερος γνωρίζει τη θέση και μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του δεξιού οπισθοφύλακα. 

Βέβαια οποιαδήποτε επιλογή πλην Θεοχάρη θα σημάνει και την αναγκαστική… μετακίνηση παικτών. Και αυτό γιατί αν επιλέγει ο Κουρμπέλης, τότε αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο ο Ανουάρ, ενώ στην περίπτωση που βρεθεί δεξιά ο Κολοβέτσιος, τότε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.