Παναθηναϊκός: Πρωτοβουλία Νατζ για παραμονή!

Ο Ντόμινικ Νατζ πήρε την πρωτοβουλία και ζήτησε τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από τη Λέγκια να παραταθεί ο δανεισμός του μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Ο Ντόμινικ Νατζ πήρε την πρωτοβουλία και ζήτησε τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από τη Λέγκια Βαρσοβίας να παραταθεί ο δανεισμός του μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Ο Ούγγρος εξτρέμ έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στον τραυματισμό του και είναι αρκετά πιθανό να προλάβει 3-4 παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος και αυτός ήταν ο λόγος που ζήτησε αρχικά από τον Τσάβι Ρόκα και στη συνέχεια από τη διοίκηση του πολωνικού συλλόγου να μείνει στους Πράσινους μέχρι το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η Λέγκια δείχνει θετική στο ενδεχόμενο παράτασης του δανεισμού του μέχρι τις 20 Ιουλίου, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα ο εκπρόσωπος του παίκτη θα συζητήσει με τους διοικούντες της ομάδας της Βαρσοβίας και θα προσπαθήσει να ρίξει την τιμή πώλησης του. 

Η ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Λέγκια είναι… απαγορευτική για τους Πράσινους, ωστόσο ο μάνατζερ του Νατζ θα κάνει μια προσπάθεια για να φτάσει το ποσό πώλησης κοντά στις 200.000 ευρώ, ένα ποσό που μπορεί να δώσει το Τριφύλλι για την αγορά του διεθνούς Ούγγρου ποδοσφαιριστή που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι.

Το διαπραγματευτικό ατού του Νατζ είναι το γεγονός πως το συμβόλαιο του με τη Λέγκια ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και αν οι Πολωνοί δεν πουλήσουν φέτος τον παίκτη, υπάρχει ο κίνδυνος να τον χάσουν χωρίς το παραμικρό οικονομικό όφελος το επόμενο καλοκαίρι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.