Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι του Ινσούα!

Θα μείνει το σημερινό κλασικό ντέρμπι στην ιστορία λόγω του Εμανουέλ Ινσούα;

Πρόκειται για τη μαρκίζα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Είναι το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που δεν θα χάσει ποτέ τη φήμη του, όσο και αν έχει πληγεί η αίγλη του. Απόψε το βράδυ στο “Γ. Καραϊσκάκης” (21.30, NS1HD) ο Ολυμπιακός θα συναντήσει τον Παναθηναϊκό, με στόχο ακόμα ένα βήμα προς τη μαθηματική διασφάλιση του 45ου πρωταθλήματος. Οι “ερυθρόλευκοι” έρχονται από το 2 στα 2 με ΠΑΟΚ και Άρη και έχουν ξεπεράσει με τον καλύτερο τρόπο το… τρακ της επιστροφής από την καραντίνα. Η ομάδα του Μαρτίνς έδειξε πως μπορεί να αποδώσει σε υψηλό ρυθμό για 50 με 60 λεπτά, γεγονός καταλυτικό στη μετά – καραντίνας εποχή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μέσω… Λαμίας στη Θέλτα ο Μόρ

Μοναδική νέα απώλεια για τον Πέδρο Μαρτίνς ο βιρτουόζος Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή του στη δημιουργία 22 γκολ τη φετινή σεζόν, έμεινε στα πιτς λόγω μιας σύσπασης στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Μαρτίνς είχε στα πλάνα του αρχικά τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, όμως σταδιακά δοκίμασε Μάξι Λοβέρα και Κώστα Φορτούνη. Ο Αργεντίνος μέσος είναι το φαβορί για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα και στη μεσοεπιθετική τριάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Θετικά σημάδια από Βαλμπουενά

Πάντως ο Φορτούνης έχοντας δουλέψει αρκετά κατά τη διάρκεια της καραντίνας, έχει καλύψει μεγάλο ποσοστό του χαμένου εδάφους, ως συνέπεια του τραυματισμού του. Ο 27χρονος μέσος θα χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας και δήλωσε έτοιμος να διακριθεί και στο 4-3-3 είτε αριστερά της μεσαίας γραμμής, είτε στον άξονα! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τοροσίδης: “Πιο επικίνδυνη ομάδα των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός”

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε ιδιαίτερα στην ψυχραιμία που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του στην προσέγγιση του ντέρμπι. Στις δηλώσεις του στο novasports.gr, μίλησε για τον πνευματικό έλεγχο που πρέπει να έχουν οι παίκτες του για να πάρουν κάτι θετικό από το ντέρμπι. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει διάθεση να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα μέχρι η ομάδα του να στεφθεί πρωταθλήτρια κι έτσι ο πυρήνας των παικτών που έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής στα πλέι οφ θα συνεχίσει να τραβάει κουπί μέχρι και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά το rotation

Ο Πορτογάλος αναμένεται να ξεκινήσει με 4-3-3 και τον Σα κάτω από τα δοκάρια, Τσιμίκα και Ομάρ στα άκρα, Σεμέδο και Μπα στο κέντρο της άμυνας, Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε και Καμαρά στη μεσαία γραμμή, Λοβέρα (Φορτούνη), Μασούρα και Ελ Αραμπί στη μεσοεπιθετική γραμμή. 

Ο Εμάνουελ Ινσούα με τη συμπεριφορά του έκλεισε την πόρτα του Παναθηναϊκού και ο Ολυμπιακός ίσως εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το συμβόλαιο του εκπνέει. Ο προγραμματισμός των Πειραιωτών αφορά και αριστερό μπακ και πλέον υπάρχει διάθεση για ξεκάθαρη κουβέντα και άμεση κίνηση για τον 29χρονο. Απομένει λοιπόν να δούμε αν εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, θα θυμόμαστε το αποψινό ματς και για την υπόθεση “Ινσούα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.