Δώνης: “Θα παίξουμε για την ιστορία μας” (video)

Για το υψηλό κίνητρο που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι "αιωνίων" μίλησε ο Γιώργος Δώνης στα κανάλια novasports.

Για το υψηλό κίνητρο που υπάρχει στο “πράσινο στρατόπεδο” για το ντέρμπι “αιωνίων” μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια novasports και το Νίκο Τζουάννη. 

“Σε ένα παιχνίδι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, το οποίο είναι ένα μεγάλο ντέρμπι ιστορικά, η συμπεριφορά των ομάδων και των ποδοσφαιριστών είναι πάντα σε τέτοιο επίπεδο όπου το κίνητρο είναι υψηλό. Η ομάδα μας σε όλα τα παιχνίδια ήταν ανταγωνιστική και σίγουρα στα ντέρμπι. Στο μυαλό μας δεν είναι κάτι που μας φοβίζει.

Πάντα σεβόμαστε τον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, είναι ο φετινός πρωταθλητής και έχει πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη. Από την άλλη πλευρά και στα δύο παιχνίδια που τους αντιμετωπίσαμε ήμασταν πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί. Θα μπούμε με υψηλό κίνητρο, πρώτα σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας και τον εαυτό μας. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν”, είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Τριφυλλιού. 

Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του novasports.gr, τι λέει ο έμπειρος προπονητής για τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί στο ντέρμπι, τον αντίπαλο, αλλά και τις αποχωρήσεις αρκετών παικτών από την ομάδα του. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.