Ολυμπιακός: Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά το rotation!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δε σκοπεύει να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές μέχρι ο Ολυμπιακός να εξασφαλίσει μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Η επαναφορά στην αγωνιστική πραγματικότητα ήταν ένα κρας τεστ για τις ομάδες της Super League. Μια δοκιμασία σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο για τους ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός τουλάχιστον στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League έχει περάσει με άριστα το συγκεκριμένο τεστ. Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν του πρωταθλητή ΠΑΟΚ με άνεση στην Τούμπα και επέστρεψαν στο Φάληρο για ακόμα μια νίκη επί του Άρη. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς εμπιστεύεται απόλυτα το 4-3-3 μετά την καραντίνα, καθώς είναι μια διάταξη που του προσφέρει ταχύτητα και πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά. Η ομάδα του Πειραιά στηρίζεται κυρίως σε 11-13 ποδοσφαιριστές. Αυτοί αποτελούν την κύρια δεξαμενή του Πορτογάλου για το αρχικό σχήμα. Όπως προκύπτει από τις δοκιμές του Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με τον συγκεκριμένο κορμό μέχρι και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά θα ανοίξει το rotation και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής περισσότεροι παίκτες. 

Θα ακολουθήσει δηλαδή ένα διάστημα στο οποίο θα πάρουν ανάσες κομβικοί παίκτες και θα έχουν στη διάθεση τους πεδίο δόξης λαμπρό και ευκαιρίες στο αρχικό σχήμα, περιπτώσεις όπως ο Ραντζέλοβιτς, ο Λοβέρα, ο Χασάν, ο Σισέ και ο Καφού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.