Ολυμπιακός: Μέσω… Λαμίας στη Θέλτα ο Μορ

Ο Εμρέ Μορ μετράει μέρες στον Ολυμπιακό και προσπαθεί να επιστρέψει έτοιμος στη Θέλτα.

Ο Εμρέ Μορ όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στη Θέλτα, ομάδα από την οποία αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό. Ο Τούρκος μέσος δεν κατάφερε να πείσει με το ταλέντο του τον Πέδρο Μαρτίνς κι έτσι μετά από ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, θα πάρει το δρόμο της επιστροφής. Στις 30 Ιουνίου ο Τούρκος θα αναχωρήσει από του Ρέντη, έχοντας ωστόσο καλές… προπονητικές αναμνήσεις. 

Η αλήθεια είναι πως ο Μορ δεν υστέρησε σε διάθεση και προπονείται σε ικανοποιητικό ρυθμό, όμως δεν κατάφερε να προφτάσει το… τρένο των υπόλοιπων παικτών. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από χημεία και ρυθμό και κάθε νέο πρόσωπο, πρέπει να προσαρμόζεται τάχιστα. Ο Μορ πάντως έχει να λέει πως οι προπονήσεις του Ολυμπιακού είναι αρκετά απαιτητικές και πως θα τις ακολουθήσει μέχρι τέλους με θέρμη, για να επιστρέψει ανταγωνιστικός στη Θέλτα. Ο νεαρός μέσος έχει παράπονο από τον εαυτό του πως δεν προπονήθηκε ποτέ στο παρελθόν με ένταση και στηρίχθηκε κυρίως στο πλούσιο ταλέντο του.

Ο Τούρκος θα επιστρέψει στη Θέλτα μέσω… Λαμίας, καθώς κατέγραψε τα μοναδικά λεπτά συμμετοχής του κόντρα στο σύλλογο της Φθιώτιδας. Σε δύο ματς κυπέλλου έλαβε μέρος σε 47 αγωνιστικά λεπτά και αυτό ήταν όλο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.