Ολυμπιακός: Μπορεί χωρίς τον Βαλμπουενά;

Ο Γάλλος μέσος δεν θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Τι κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς τον Βαλμπουενά;

Μια σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο στερεί απ’ τον Ματιέ Βαλμπουενά τη δυνατότητα συμμετοχής στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο (21/06, 21.30, NS1HD). Ο Γάλλος με ανάρτηση του στα social media ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να… ξαποστάσει για πολύ. Σύντομα ο Βαλμπουενά θα είναι και πάλι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ίσως και από το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Τετάρτη. 

Ο Βαλμπουενά έχει απουσιάσει εξαιτίας τραυματισμού ή για λόγους τακτικής από 12 φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού. Τα καταφέρνει ο Ολυμπιακός χωρίς την ηγετική φυσιογνωμία και τις ασίστ του 35χρονου μέσου; 

Για λόγους τραυματισμούς ο Βαλμπουενά έχει λείψει από τα ματς ΟΦΗ (Μ), Μπάγερν (Μ), Ατρόμητο (Μ), Παναιτωλικό (Ε), Ερυθρό Αστέρα (Μ), Αστέρα Τρίπολης (Ε), ΑΕΛ (Μ) και Βόλο (Ε). Για λόγους τακτικής ο Πέδρο Μαρτίνς δε χρησιμοποίησε τον Γάλλο στα παιχνίδια με Ερυθρό Αστέρα στο Βελογράδι, εντός και εκτός με την Καλαμάτα για το κύπελλο και στον εκτός έδρας προημιτελικό της ίδιας διοργάνωσης με τη Λαμία.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού χωρίς τον Γάλλο στις τάξεις του μέχρι στιγμής. Οι «ερυθρόλευκοι» στα παιχνίδια χωρίς τον Βαλμπουενά μετρούν 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες νίκες είναι σε κυρίως βατά παιχνίδια, ενώ τα στραβοπατήματα ήρθαν σε παιχνίδια με υψηλότερο δείκτη δυσκολίας. Κάτι που σημαίνει πως χωρίς τον Γάλλο, ο Ολυμπιακός προβληματίζεται αρκετά στα ματς που το «πρέπει» της νίκης είναι ισχυρό!
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.